Ingrediencie
- 4 ks vykostené kuracie stehná,
- ½ zeleru,
- 1 vajce,
- cesnak,
- olivový olej,
- čierne korenie,
- kurkuma,
- soľ,
- 4 stredne veľké cvikly,
- 1 pohár sterilizovanej mrkvy a hrášku,
- 5 ks kyslých uhoriek,
- olivový olej,
- rasca,
- čierne korenie,
- soľ,
- petržlenová vňať
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kuracie karbonátky s zelerom a cviklový šalát
Mäso nakrájame na drobné kocky a cez noc marinujeme v olivovom oleji, do ktorého sme pridali lyžičku mletej kurkumy a pretlačený strúčik cesnaku. Takto pripravené mäso nasekáme v mixéri, pridáme nasekaný zeler, osolíme, okoreníme, pridáme žĺtok a tvarujeme karbonátky , ktoré vyprážame v oleji do zlatista. Uvarenú cviklu nakrájame na menšie kocky, pridáme mrkvu s hráškom a nakrájané uhorky. Všetko premiešame a dochutíme soľou, korením, rascou, petržlenovou vňaťou a olejom. Necháme odstáť v chlade a podávame s karbonátkami.
Šéfkuchár: Antonia Mačingová | Recept z epizódy: 08. 01. 2012
Ingrediencie
- 4 ks vykostené kuracie stehná,
- ½ zeleru,
- 1 vajce,
- cesnak,
- olivový olej,
- čierne korenie,
- kurkuma,
- soľ,
- 4 stredne veľké cvikly,
- 1 pohár sterilizovanej mrkvy a hrášku,
- 5 ks kyslých uhoriek,
- olivový olej,
- rasca,
- čierne korenie,
- soľ,
- petržlenová vňať
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame