Kuracie karbonátky s zelerom a cviklový šalát - Tajomstvo mojej kuchyne

Kuracie karbonátky s zelerom a cviklový šalát

Maspoma

Mäso nakrájame na drobné kocky a cez noc marinujeme v olivovom oleji, do ktorého sme pridali lyžičku mletej kurkumy a pretlačený strúčik cesnaku. Takto pripravené mäso nasekáme v mixéri, pridáme nasekaný zeler, osolíme, okoreníme, pridáme žĺtok a tvarujeme karbonátky , ktoré vyprážame v oleji do zlatista. Uvarenú cviklu nakrájame na menšie kocky, pridáme mrkvu s hráškom a nakrájané uhorky. Všetko premiešame a dochutíme soľou, korením, rascou, petržlenovou vňaťou a olejom. Necháme odstáť v chlade a podávame s karbonátkami.

Maspoma

Šéfkuchár: Antonia Mačingová | Recept z epizódy: 08. 01. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu