Ingrediencie
- 500 g kuracích pŕs,
- 1 cibuľa,
- 1 červená paprika,
- 2 rožky namočené v mlieku,
- 2 uvarené vajcia natvrdo,
- 50 g strúhaného syru Eidam,
- 2 vajcia,
- pažítka,
- grilovacie korenie,
- korenie čierne mleté,
- olej,
- strúhanka podľa potreby
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kuracia roláda
Kuracie prsia a červenú papriku pokrájame. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu a necháme vychladnúť. Kuracie prsia, červenú papriku, nakrájané varené vajcia, surové vajcia, strúhaný syr, pažítku, namočené a vyžmýkané rožky a korenia zmiešame, podľa potreby pridáme preosiatu strúhanku na zahustenie. Zmesou naplníme srnčí chrbát a pečieme asi 1 hodinu pri 160°C. Podávame so zeleninovým šalátom.
Šéfkuchár: Stefan Dvorský | Recept z epizódy: 27. 05. 2012
Ingrediencie
- 500 g kuracích pŕs,
- 1 cibuľa,
- 1 červená paprika,
- 2 rožky namočené v mlieku,
- 2 uvarené vajcia natvrdo,
- 50 g strúhaného syru Eidam,
- 2 vajcia,
- pažítka,
- grilovacie korenie,
- korenie čierne mleté,
- olej,
- strúhanka podľa potreby
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame