Ingrediencie
- 1 ľadový šalát,
- 3 jablká,
- 300 g kuracích pŕs,
- olej na opečenie,
- soľ, Dobrota,
- worcestrová omáčka
- na dresing:
- 1 biely jogurt,
- 3 PL olivového oleja Ocho,
- 1 PL dijonskej horčice,
- soľ,
- balzamikový ocot,
- jablkový ocot,
- 1 PL cukru
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kurací šalát s jablkami
Kuracie prsia nakrájame, osolíme a sprudka opečieme na oleji, dochutíme worcestrovou omáčkou a Dobrotou. Jablká ošúpeme, nakrájame na kocky a zmiešame s kúskami ľadového šalátu. Na dressing zmiešame jogurt s ostatnými ingredienciami a vmiešame doň vychladnuté mäso, šalát aj jablká. Podávame s opečenou celozrnnou bagetou s bylinkovým maslom.
Šéfkuchár: Ernest Šarközi | Recept z epizódy: 30. 03. 2014
Ingrediencie
- 1 ľadový šalát,
- 3 jablká,
- 300 g kuracích pŕs,
- olej na opečenie,
- soľ, Dobrota,
- worcestrová omáčka
- na dresing:
- 1 biely jogurt,
- 3 PL olivového oleja Ocho,
- 1 PL dijonskej horčice,
- soľ,
- balzamikový ocot,
- jablkový ocot,
- 1 PL cukru
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame