Kurací Papprikáš s haluškami - Tajomstvo mojej kuchyne

Kurací Papprikáš s haluškami

Maspoma

Na masti opražíme cibuľu spolu s rascou do sklovita,  pridáme mäso, soľ, korenie, obe papriky a podusíme domäkka. Potom mäso vyberieme a do výpeku pridáme zmiešanú sladkú a kyslú smotanu, dochutíme majoránkou, zahustíme strúhaným zemiakom a ešte krátko povaríme.
Zo surovín na halušky vypracujeme  hladké cesto. Tvarujeme halušky, ktoré hádžeme do horúcej vody, keď vyplávajú na povrch, sú hotové.  Následne halušky ešte opečieme na masti a podávame ako prílohu k paprikášu.

Maspoma

Šéfkuchár: Robo Papp | Recept z epizódy: 07. 02. 2021

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu