Ingrediencie
- 0,5 kg husacej pečene,
- 2 jablká,
- čerstvú rukolu,
- 1 brusnicový džem,
- toastový chlieb,
- hrubozrnnú soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Husacia pečeň s jablkami
Umytú husaciu pečeň dáme podusiť na 15-20 minút. Zatiaľ očistíme jablká a vyberieme jadierka. Nakrájame ich na kolieska, ktoré podusíme na husacej masti dozlatista. Podusenú husaciu pečeň s jablkami podávame s brusnicami, rukolou a opečeným toastovým chlebom. Nakoniec všetko posypeme hrubozrnnou soľou.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 13. 12. 2009
Ingrediencie
- 0,5 kg husacej pečene,
- 2 jablká,
- čerstvú rukolu,
- 1 brusnicový džem,
- toastový chlieb,
- hrubozrnnú soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame