Hubová terina - Tajomstvo mojej kuchyne

Hubová terina

Maspoma

Bagety nakrájame na kolieska a namáčame ich v mlieku, v ktorom sme rozmiešali jedno celé vajce a 2 žĺtky. Z 2 bielkov ušľaháme sneh. Bagetami vyložíme vymastenú formu. Maslo rozpustíme a osmažíme na ňom cibuľu, pridáme huby a dusíme, pokiaľ sa neodparí voda. Potom pridáme nakrájanú pečeň a ešte krátko podusíme. Zmes necháme vychladnúť, pridáme toastový chlieb namočený v mlieku, sneh z bielkov a nasekané bylinky. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Zmes dáme na bagety, vrch znova prikryjeme bagetami namočenými v mlieku, posypeme nakrájanými orechmi a pečieme prikryté alobalom cca 25 minút pri 180 stupňoch, potom teplotu znížime na 150 stupňov a dopekáme ešte cca 35-40 min.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 15. 12. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu