Ingrediencie
- 4 steaky z hovädzej sviečkovice
- múka na poprášenie mäsa
- soľ
- čierne mleté korenie
- tymian
- 100 g masla
- 4 PL olivového oleja
- 2 mrkvy
- 1 petržlen
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Hovädzie steaky so zeleninovou oblohou
Mäso potrieme olivovým olejom, okoreníme, poprášime múkou a opekáme na rozpálenej panvici z každej strany asi 3 minúty. Potom k mäsu pridáme trošku masla, tymian a ešte chvíľku podusíme. Preložíme do alobalu aj s tymianom, osolíme a necháme mäso v alobale asi 10 minút odpočívať. Mrkvu a petržlen nakrájame na pásiky, podlejeme vodou, podusíme domäkka a dochutíme maslom a soľou. Steaky podávame s dusenou koreňovou zeleninou a ľubovoľným šalátom.
Šéfkuchár: Braňo Deák | Recept z epizódy: 21. 09. 2015
Ingrediencie
- 4 steaky z hovädzej sviečkovice
- múka na poprášenie mäsa
- soľ
- čierne mleté korenie
- tymian
- 100 g masla
- 4 PL olivového oleja
- 2 mrkvy
- 1 petržlen
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame