Hovädzie steaky so zeleninovou oblohou - Tajomstvo mojej kuchyne

Hovädzie steaky so zeleninovou oblohou

Maspoma

Mäso potrieme olivovým olejom, okoreníme, poprášime múkou a opekáme na rozpálenej panvici z každej strany asi 3 minúty. Potom k mäsu pridáme trošku masla, tymian a ešte chvíľku podusíme. Preložíme do alobalu aj s tymianom, osolíme a necháme mäso v alobale asi 10 minút odpočívať. Mrkvu a petržlen nakrájame na pásiky, podlejeme vodou, podusíme domäkka a dochutíme maslom a soľou.  Steaky podávame s dusenou koreňovou zeleninou a ľubovoľným šalátom.

Maspoma

Šéfkuchár: Braňo Deák | Recept z epizódy: 21. 09. 2015

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu