Ingrediencie
- 150 g ryže,
- 150 g morčacích pŕs,
- hrozno,
- 100 g brokolice,
- 1 malý zemiak,
- 2 detské chrumky,
- 2 jabĺčka (každé inej farby),
- 1 hruška,
- 1 vajce,
- 8 malých sušených hrozienok,
- 12 špagiet
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Detský tanier
Ryžu uvaríme vo vode do „veľmi mäkka“, morčacie mäso, brokolicu a zemiak uvaríme na pare, vajce uvaríme natvrdo a vyberieme z neho žĺtok. Brokolicu a zemiaky rozpučíme. Na tanieriku vytvoríme obrázok, pričom všetky ostatné suroviny podávame v surovom stave.
Šéfkuchár: Kristína Farkašová | Recept z epizódy: 01. 06. 2014
Ingrediencie
- 150 g ryže,
- 150 g morčacích pŕs,
- hrozno,
- 100 g brokolice,
- 1 malý zemiak,
- 2 detské chrumky,
- 2 jabĺčka (každé inej farby),
- 1 hruška,
- 1 vajce,
- 8 malých sušených hrozienok,
- 12 špagiet
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame