Ingrediencie
- 1 kg mletého mäsa (zmes hovädzie a teľacie),
- 2 vajcia,
- 150 g syru (parmezán alebo Grana Padano),
- bazalka,
- soľ,
- 4 ks kuracích pŕs,
- 4 PL olivového oleja,
- strúhanka,
- dressing,
- 1 ks kyslá smotana,
- tavený syr,
- čerstvé bylinky
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Detská párty á la Toscana
Zomleté hovädzie a teľacie mäso zmiešame s vajcami, postrúhaným syrom, pokrájanou bazalkou, osolíme a formujeme hamburgery, ktoré vypražíme na suchej panvici z oboch strán. Kuracie mäso nakrájame na menšie kúsky, potrieme olivovým olejom a obalíme v strúhanke. Pečieme na suchej panvici z oboch strán do zlatista. Na dressing zmiešame kyslú smotanu s taveným syrom, pridáme čerstvé bylinky a dochutíme soľou. Hotové hamburgery a rezníky podávame s dressingom, pečenými zemiakmi s tymianom a zeleninovým šalátom, prípadne ich poukladáme do žemle, dozdobíme zeleninou a kečupom.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 03. 06. 2012
Ingrediencie
- 1 kg mletého mäsa (zmes hovädzie a teľacie),
- 2 vajcia,
- 150 g syru (parmezán alebo Grana Padano),
- bazalka,
- soľ,
- 4 ks kuracích pŕs,
- 4 PL olivového oleja,
- strúhanka,
- dressing,
- 1 ks kyslá smotana,
- tavený syr,
- čerstvé bylinky
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame