Detská párty á la Toscana - Tajomstvo mojej kuchyne

Detská párty á la Toscana

Maspoma

Zomleté hovädzie a teľacie mäso zmiešame s vajcami, postrúhaným syrom, pokrájanou bazalkou, osolíme a formujeme hamburgery, ktoré vypražíme na suchej panvici z oboch strán. Kuracie mäso nakrájame na menšie kúsky, potrieme olivovým olejom a obalíme v strúhanke. Pečieme na suchej panvici z oboch strán do zlatista. Na dressing zmiešame kyslú smotanu s taveným syrom, pridáme čerstvé bylinky a dochutíme soľou. Hotové hamburgery a rezníky podávame s dressingom, pečenými zemiakmi s tymianom a zeleninovým šalátom, prípadne ich poukladáme do žemle, dozdobíme zeleninou a kečupom.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 03. 06. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu