Ingrediencie
- 1 kurča,
- 1 mrkva,
- 1 zemiak,
- 1 cibuľa,
- 5 PL pikantného kečupu,
- škorica,
- chilli,
- čierne korenie,
- soľ,
- 3 PL oleja
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Boloňské kurča
Kečup zmiešame so škoricou, čiernym korením a soľou a vymiešame marinádu, ktorou potrieme povrch kurčaťa. Očistenú cibuľu, zemiak a mrkvu dáme do vnútra kurčaťa, podlejeme trochou oleja a pečieme prikryté pri 180 stupňoch asi 1 hodinu. Potom kurča obrátime a pečieme ešte asi 15 minút. Nakoniec dopečieme odokryté cca 10-15 minút. Podávame s varenými zemiakmi s maslom a petržlenovou vňaťou.
Šéfkuchár: Martin Mňahončák | Recept z epizódy: 07. 06. 2015
Ingrediencie
- 1 kurča,
- 1 mrkva,
- 1 zemiak,
- 1 cibuľa,
- 5 PL pikantného kečupu,
- škorica,
- chilli,
- čierne korenie,
- soľ,
- 3 PL oleja
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame