Zemiakové taštičky s hubami - Tajomstvo mojej kuchyne

Zemiakové taštičky s hubami

Maspoma

Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme, prelisujeme do väčšej misy a necháme vychladnúť. Pridáme  vajce, soľ, múku a zmiešame. Vypracujeme hladké cesto, ktoré na pomúčenej doske vyvaľkáme na pol centimetra. Huby speníme na cibuľke, pridáme rascu a korenie a dusíme asi 15 minút. Potom pridáme rozšľahané a osolené vajce a necháme zhustnúť. Cesto nakrájame na obdĺžniky a plníme hubovou plnkou. Prehneme cez polovicu a dobre pritlačíme. Vyprážame v horúcej masti do zlatista. Ako prílohu podávame jogurtový dip.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 17. 01. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu