Ingrediencie
- 100 ml olivového oleja
- 400 g hlivy ustricovej
- 2 červené cibule
- 1 citrónová tráva
- korenie Rogan Josh Masala
- 400 g maslovej tekvice
- 400 g tekvice Hokkaido
- veľké jačmenné krúpy
- tekvicové semienka
- vňať koriandru
- petržlenová vňať
- kurkuma
- ½ l mandľového mlieka
- 300 g ovčieho syru Pecorino
- 200 g masla Ghí
- Himalájska soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Hlivové krupoto s tekvicou
Krúpy uvaríme domäkka. Na olivovom oleji orestujeme korenie Rogan Josh Masala a kurkumu. Pridáme nakrájanú cibuľu, osmažíme a potom pridáme hlivu. Tekvicu nakrájame , pridáme k hlive, posolíme a podusíme. Uvarené krúpy zmiešame s tekvicou a hlivou, pridáme maslo Ghí, zalejeme kokosovým mliekom a krátko prevaríme. Nakoniec posypeme koriandrom, petržlenovou vňaťou, tekvicovými semienkami, Pecorínom a podávame.
Šéfkuchár: Silvia Horecká | Recept z epizódy: 10. 01. 2016
Ingrediencie
- 100 ml olivového oleja
- 400 g hlivy ustricovej
- 2 červené cibule
- 1 citrónová tráva
- korenie Rogan Josh Masala
- 400 g maslovej tekvice
- 400 g tekvice Hokkaido
- veľké jačmenné krúpy
- tekvicové semienka
- vňať koriandru
- petržlenová vňať
- kurkuma
- ½ l mandľového mlieka
- 300 g ovčieho syru Pecorino
- 200 g masla Ghí
- Himalájska soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame