Ingrediencie
- 1 -2 PL masti
- 1 cibuľa
- 2-3 strúčiky cesnaku
- 1 PL polohrubej múky
- hrsť sušených hríbov
- 4-5 zemiakov
- soľ
- ocot
- kúsok slaninovej kožky
- Ečiho tajná ingrediencia (prášok zo sušených húb)
- 1-2 bobkové listy
- 4-5 čierne korenia celé
- 3-4 nové korenia celé
- Dobrota
- chilli
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Ečiho hubová polievka
Cibuľu a cesnak nakrájame a opražíme na masti. Zaprášime múkou, zalejeme horúcou vodou a rozmiešame. Ďalej pridáme čierne korenie, nové korenie, bobkový list, Ečiho tajnú ingredienciu a kus slaninovej kože. Zalejeme vodou, pridáme ošúpané zemiaky a necháme povariť. Hríby, ktoré sme predtým namočili, sčasti scedíme a prilejeme do polievky. Varíme. Tesne pred dovarením dochutíme soľou, Dobrotou a octom.
Šéfkuchár: Ivan Popovič | Recept z epizódy: 21. 01. 2018
Ingrediencie
- 1 -2 PL masti
- 1 cibuľa
- 2-3 strúčiky cesnaku
- 1 PL polohrubej múky
- hrsť sušených hríbov
- 4-5 zemiakov
- soľ
- ocot
- kúsok slaninovej kožky
- Ečiho tajná ingrediencia (prášok zo sušených húb)
- 1-2 bobkové listy
- 4-5 čierne korenia celé
- 3-4 nové korenia celé
- Dobrota
- chilli
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame