Ingrediencie
- 100 g húb shitake
- 200 g rezancov vermicelli
- 50 g údeného tofu
- sójová omáčka
- ustricová omáčka
- 1 mrkva
- 20 g zázvoru
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 limetka
- zväzok koriandru
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Číra hubová polievka
Mrkvu, zázvor, cesnak nakrájame na plátky a dáme variť do vody. Pridáme nakrájané huby a tofu. Krátko povaríme, dochutíme sójovou a ustricovou omáčkou. Pridáme rezance a chvíľku povaríme. Hotovú polievku posypeme nasekaným koriandrom a dochutíme limetkovou šťavou.
Šéfkuchár: Michal Uličný | Recept z epizódy: 01. 11. 2020
Ingrediencie
- 100 g húb shitake
- 200 g rezancov vermicelli
- 50 g údeného tofu
- sójová omáčka
- ustricová omáčka
- 1 mrkva
- 20 g zázvoru
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 limetka
- zväzok koriandru
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame