Ingrediencie
- 50 g majonézy
- 50 g smotanovej nátierky Monika
- 120 g zeleru
- 100 g kuracej šunky
- 80 g tvrdého syra
- 1 kyslá uhorka
- 1 menšie jablko
- čierne korenie mleté
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Svieža zelerová nátierka
V mise zmiešame majonézu a smotanovú nátierku. Pridáme očistený a na jemno nastrúhaný zeler. Šunku nakrájame na malé kúsky, jablko olúpeme a na hrubo nastrúhame. Syr nastrúhame na jemno, uhorku pokrájame na malé kocky, všetko zmiešame a podľa chuti osolíme a okoreníme.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 10. 02. 2019
Ingrediencie
- 50 g majonézy
- 50 g smotanovej nátierky Monika
- 120 g zeleru
- 100 g kuracej šunky
- 80 g tvrdého syra
- 1 kyslá uhorka
- 1 menšie jablko
- čierne korenie mleté
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame