Ingrediencie
- 200g hovädzej roštenky
- kokosové mlieko ShanShi (veľká konzerva)
- Sambal pasta ShanShi
- sójová omáčka ShanShi
- sušené vaječné cestoviny Mie ShanShi
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 citrónová tráva
- kúsok čerstvého zázvoru
- 1 červená cibuľa
- slnečnicový olej
- čerstvé čili
- 1 limetka
- jarná cibuľka
- 2 PL strúhaného kokosu
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pikantné rezance s hovädzím mäsom
Na marinádu zmiešame kokosové mlieko, sambal oelek, sójovú omáčku, cesnak nasekaný na plátky, najemno nakrájaný zázvor a naklepanú citrónovú trávu. Mäso nakrájame na tenké plátky, prudko orestujeme na rozpálenom oleji a vložíme do nádobky s marinádou. Vo výpeku z mäsa orestujeme cibuľu nasekanú na mesiačiky, pridáme mäso aj s marinádou a dusíme na miernom ohni za občasného miešania. Pridáme čilli bez jadierok, limetkovú šťavu a dochutíme sójovou omáčkou. Cestoviny Mie uvaríme v mierne osolenej vode. Hotovú zmes zmiešame s cestovinami, ozdobíme nasekanou jarnou cibuľkou a strúhaným kokosom.
Šéfkuchár: Michal Uličný | Recept z epizódy: 03. 03. 2021
Ingrediencie
- 200g hovädzej roštenky
- kokosové mlieko ShanShi (veľká konzerva)
- Sambal pasta ShanShi
- sójová omáčka ShanShi
- sušené vaječné cestoviny Mie ShanShi
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 citrónová tráva
- kúsok čerstvého zázvoru
- 1 červená cibuľa
- slnečnicový olej
- čerstvé čili
- 1 limetka
- jarná cibuľka
- 2 PL strúhaného kokosu
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame