Ingrediencie
- 750 g hovädzej roštenky,
- 100 g údeného Eidamu,
- 2 cibule,
- 1 údená klobása,
- 3 PL masti,
- 3 PL hladkej múky,
- 200 ml vývaru,
- 2 PL kečupu,
- soľ,
- korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pastierska roštenka
Mäso nakrájame na plátky, osolíme , okoreníme a poprášime múkou. Z oboch strán opečieme na masti a vyberieme. Vo výpeku orestujeme nakrájanú cibuľu, ku ktorej pridáme nakrájanú klobásu. Mäso preložíme do pekáča, dáme naň opečenú cibuľu s klobásou, nastrúhaný syr, kečup a podlejeme vývarom. Pečieme prikryté cca 30-35 min pri 180 stupňoch a potom ešte asi 5 minút odokryté. Podávame s chlebom.
Šéfkuchár: Martin Malachovský | Recept z epizódy: 14. 09. 2014
Ingrediencie
- 750 g hovädzej roštenky,
- 100 g údeného Eidamu,
- 2 cibule,
- 1 údená klobása,
- 3 PL masti,
- 3 PL hladkej múky,
- 200 ml vývaru,
- 2 PL kečupu,
- soľ,
- korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame