Hŕstková polievka s údeným jazykom - Tajomstvo mojej kuchyne

Hŕstková polievka s údeným jazykom

Maspoma

Cibuľu nakrájame a restujeme na oleji, pridáme nakrájanú zeleninu. Jazyk uvaríme vo vode a ošúpeme. Do vody, v ktorej sa varil jazyk dáme uvariť hŕstku, pridáme k nej podusenú zeleninu a varíme cca 45 min. Keď sú strukoviny mäkké, pridáme nakrájaný zemiak, bobkový list, korenie a Dobrotu. Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame s jazykom nakrájaným na kúsky. Zvyšok jazyka nakrájame na tenké plátky a podávame s chrenovou šľahačkou.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 05. 02. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu