Ingrediencie
- 500 g vykostených kuracích pŕs a stehien
- 3 cibule
- 3 paradajky
- 1 citrón
- 100 g strúhaného kokosu
- 150 ml kokosového mlieka
- korenie Garam masala
- koriander
- mleté čili
- soľ
- 5 PL oleja
- na placky:
- 350 g hladkej múky
- 150 g celozrnnej múky
- voda
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Coco Jambo
Osolené kuracie mäso marinujeme v korení Garam masala. Nakrájame 1 cibuľu, osmažíme ju na oleji a dusíme na nej marinované kuracie mäso cca 10 minút. Na druhej panvici podusíme úplne do mäkka paradajky a cibuľu, posypeme strúhaným kokosom a zalejeme kokosovým mliekom. Nakoniec pridáme podusené kurča, dochutíme koriadnrom, citrónovou šťavou a čili. Podávame s plackami, ktoré sme pripravili tak, že sme zmiešali obe múky so soľou a vodou, až vzniklo hustejšie cesto. Cesto sme vyvaľkali na placky a opekali nasucho z oboch strán.
Šéfkuchár: Rajesh Choudhery | Recept z epizódy: 29. 11. 2015
Ingrediencie
- 500 g vykostených kuracích pŕs a stehien
- 3 cibule
- 3 paradajky
- 1 citrón
- 100 g strúhaného kokosu
- 150 ml kokosového mlieka
- korenie Garam masala
- koriander
- mleté čili
- soľ
- 5 PL oleja
- na placky:
- 350 g hladkej múky
- 150 g celozrnnej múky
- voda
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame