Coco Jambo - Tajomstvo mojej kuchyne

Coco Jambo

Maspoma

Osolené kuracie mäso marinujeme v korení Garam masala. Nakrájame 1 cibuľu, osmažíme ju na oleji a dusíme na nej marinované kuracie mäso cca 10 minút. Na druhej panvici podusíme úplne do mäkka paradajky a cibuľu, posypeme strúhaným kokosom a zalejeme kokosovým mliekom. Nakoniec pridáme podusené kurča, dochutíme koriadnrom, citrónovou šťavou a čili. Podávame s plackami, ktoré sme pripravili tak, že sme zmiešali obe múky so soľou a vodou,  až vzniklo hustejšie cesto. Cesto sme vyvaľkali na placky a opekali nasucho z oboch strán.

Maspoma

Šéfkuchár: Rajesh Choudhery | Recept z epizódy: 29. 11. 2015

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu