Ingrediencie
- ½ bal. kvalitných cestovín
- 2 PL slnečnicového oleja
- 1 červená cibuľa
- 1 mladá cuketa
- 100 ml vody
- 3 PL lúpaných paradajok
- 3 PL bieleho jogurtu (ideálne gréckeho)
- 2 strúčiky cesnaku
- morská/himalájska soľ
- mleté čierne korenie
- 180 g bieleho bio tofu
- 100 g syra Grana Padano
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zapekané cestoviny s tofu
Fitshaker VEČERA ACTIVE
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Na panvici rozohrejeme olej, pridáme cibuľu nakrájanú nadrobno a restujeme. Pridáme cuketu nastrúhanú najemno, podlejeme vodou a dusíme, kým sa voda neodparí. Panvicu odstavíme a pridáme lúpané paradajky, biely jogurt a pretlačený cesnak. Dochutíme soľou a čiernym korením. Tofu roztlačíme vidličkou, zmiešame so zmesou z cukety a pridáme k uvareným cestovinám. Všetko premiešame. Cestoviny vložíme do vymastenej zapekacej misy a posypeme strúhaným syrom. Dáme zapiecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov Celzia asi na 25 minút.
Šéfkuchár: Lucia Švaral | Recept z epizódy: 30. 06. 2019
Ingrediencie
- ½ bal. kvalitných cestovín
- 2 PL slnečnicového oleja
- 1 červená cibuľa
- 1 mladá cuketa
- 100 ml vody
- 3 PL lúpaných paradajok
- 3 PL bieleho jogurtu (ideálne gréckeho)
- 2 strúčiky cesnaku
- morská/himalájska soľ
- mleté čierne korenie
- 180 g bieleho bio tofu
- 100 g syra Grana Padano
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame