Ingrediencie
- široké rezance,
- 250 g tvarohu,
- 3 vajcia,
- 150 g mletých orechov,
- 150 g práškového cukru,
- 125 g masla,
- malinový alebo čučoriedkový džem,
- lesné ovocie - maliny, černice a čučoriedky
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zapečené rezance s tvarohom, orechmi a lesným ovocím
Uvarené rezance zmiešame s maslom, cukrom a orechmi. Dáme do vymastenej formičky na spodok, potom natrieme vrstvu džemu a zamiešaný tvaroh s cukrom a žĺtkom. Na tvaroh navrstvíme ovocie a ukončíme snehom (vyšľahaným bielkom s cukrom). Pečieme pri 180 stupňoch asi na 15 až 20 minút.
Šéfkuchár: Beáta Karelová | Recept z epizódy: 24. 05. 2015
Ingrediencie
- široké rezance,
- 250 g tvarohu,
- 3 vajcia,
- 150 g mletých orechov,
- 150 g práškového cukru,
- 125 g masla,
- malinový alebo čučoriedkový džem,
- lesné ovocie - maliny, černice a čučoriedky
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame