Ingrediencie
- Barilla Spaghetti No.5
- 100 g slaninky quanciale
- 4 vajcia
- hrsť rukoly
- 150 g nastrúhaného syra parmezán alebo pecorino
- olivový olej
- soľ
- korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Špagety Carbonara
Špagety uvaríme v osolenej vode. Na oleji opražíme slaninku a v nej následne prehrejeme uvarené špagety. Do misky rozšľaháme dve celé vajcia, dva žĺtky, pridáme trochu syra a okoreníme. Na spodok veľkej misy nasypeme rukolu, na ňu ešte horúce špagety a všetko zalejeme zmesou z vajec (aby sa nám vajcia na horúcich špagetách uvarili). Všetko premiešame a posypeme parmezánom alebo pecorinom.
Šéfkuchár: Štefan Rosina | Recept z epizódy: 11. 09. 2016
Ingrediencie
- Barilla Spaghetti No.5
- 100 g slaninky quanciale
- 4 vajcia
- hrsť rukoly
- 150 g nastrúhaného syra parmezán alebo pecorino
- olivový olej
- soľ
- korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame