Ravioly s mäsovou zmesou na masle - Tajomstvo mojej kuchyne

Ravioly s mäsovou zmesou na masle

Maspoma

Vajcia s múkou  miešame v robote asi 10 minút a necháme odpočinúť 20 minút v chladničke. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pomleté pliecko, potom pridáme pomletú koreňovú zeleninu, drvené paradajky a podusíme do hustej zmesi . Dochutíme cesnakom, soľou, korením a oreganom. Necháme vychladnúť. Cesto rozdelíme na 3 časti,  rozvaľkáme  pomocou stroja. Na polovicu plátu naznačíme vykrajovátkom kolieska, potrieme rozšľahaným vajcom, do stredu dáme mäsovú zmes, prikryjeme druhou polovicou cesta, vytlačíme vzduch a vykrajovátkom vykrojíme ravioly. Dáme variť do vriacej osolenej vody  na približne 4 minúty. Po uvarení dáme do vývaru s maslom, ktoré prešľaháme mixérom.  Posypeme parmezánom a podávame.

Maspoma

Šéfkuchár: Pavlína Žárska | Recept z epizódy: 18. 09. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu