Penne cipolla - Tajomstvo mojej kuchyne

Penne cipolla

Maspoma

Penne uvaríme v nesolenej vode, do ktorej pridáme kurkumu, aby boli cestoviny po uvarení žlté. Na panvici zohrejeme olej, pridáme na prúžky nakrájanú cibuľu a opražíme dosklovita. Pridáme nakrájané lahôdkové tofu, pokrájané čierne olivy, poprášime rozmarínom, štipkou čerstvého mletého korenia, posolíme, premiešame a ešte asi minútu pražíme. Vo veľkej mise zmiešame penne s cibuľou a rozdelíme na taniere. Pred podávaním tanier ozdobíme kôpkou čerstvej rukoly, ktorú pokvapkáme teplým olivovým olejom.

Maspoma

Šéfkuchár: Igor Bukovský | Recept z epizódy: 05. 01. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu