Ingrediencie
- 400-500 g celozrnných penne (v surovom stave),
- 3 – 4 veľké biele cibule,
- 2 bal. lahôdkového tofu,
- ½ šálky čiernych olív,
- 1 ČL kurkumy,
- olivový a repkový za studena lisovaný olej,
- čerstvo mleté čierne korenie,
- mletý rozmarín,
- morská soľ,
- rukola
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Penne cipolla
Penne uvaríme v nesolenej vode, do ktorej pridáme kurkumu, aby boli cestoviny po uvarení žlté. Na panvici zohrejeme olej, pridáme na prúžky nakrájanú cibuľu a opražíme dosklovita. Pridáme nakrájané lahôdkové tofu, pokrájané čierne olivy, poprášime rozmarínom, štipkou čerstvého mletého korenia, posolíme, premiešame a ešte asi minútu pražíme. Vo veľkej mise zmiešame penne s cibuľou a rozdelíme na taniere. Pred podávaním tanier ozdobíme kôpkou čerstvej rukoly, ktorú pokvapkáme teplým olivovým olejom.
Šéfkuchár: Igor Bukovský | Recept z epizódy: 05. 01. 2014
Ingrediencie
- 400-500 g celozrnných penne (v surovom stave),
- 3 – 4 veľké biele cibule,
- 2 bal. lahôdkového tofu,
- ½ šálky čiernych olív,
- 1 ČL kurkumy,
- olivový a repkový za studena lisovaný olej,
- čerstvo mleté čierne korenie,
- mletý rozmarín,
- morská soľ,
- rukola
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame