Ingrediencie
- 400 g cestovín penne,
- 4 mrkvy,
- 2 petržleny,
- 1 avokádo,
- 1 pór,
- 50 g píniových orieškov,
- 100 g prosciutto crudo,
- 50 g syr Grana padano,
- 4 PL olivového oleja,
- 4 PL masla,
- vňať koriandra,
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Penne Barca
Cestoviny uvaríme, scedíme a ešte teplé polejeme olivovým olejom. Zeleninu nakrájame. Na masle speníme pór a postupne k nemu pridáme mrkvu a petržlen. Do hotovej zeleniny pridáme natrhané prosciutto, avokádo a píniové oriešky. Zmes zmiešame s cestovinami. Na záver posypeme strúhaným syrom a koriandrovou vňaťou.
Šéfkuchár: Laci Strike | Recept z epizódy: 29. 01. 2012
Ingrediencie
- 400 g cestovín penne,
- 4 mrkvy,
- 2 petržleny,
- 1 avokádo,
- 1 pór,
- 50 g píniových orieškov,
- 100 g prosciutto crudo,
- 50 g syr Grana padano,
- 4 PL olivového oleja,
- 4 PL masla,
- vňať koriandra,
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame