Žobrácke karé - Tajomstvo mojej kuchyne

Žobrácke karé

Maspoma

Karé  nakrájame na plátky, vyklepeme  osolíme a okoreníme. Jednu stranu obalíme v hladkej múke. Mäso opečieme na oleji, najskôr stranou obalenou v múke. Poukladáme na plech hore pomúčenou stranou a potrieme horčicou. Ďalej na mäso nastrúhame kyslú uhorku,  poukladáme nakrájanú kapiu a všetko posypeme nastrúhaným tvrdým syrom. Podlejeme výpekom a pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia približne 30 minút. Zemiaky nakrájame na štvrtinky, osolíme, posypeme rozmarínom a pečieme v rúre. Mäso servírujeme spolu so zemiakmi a môžeme dozdobiť paradajkami a bazalkou.

Maspoma

Šéfkuchár: Dominika Richterová | Recept z epizódy: 19. 11. 2017

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu