Ingrediencie
- 5 plátkov karé bez kosti
- sterilizované uhorky sladko kyslé
- tvrdý údený syr
- 1 kapia
- 1-2 PL horčice
- 2-3 PL hladkej múky
- čierne korenie
- soľ
- rozmarín
- zemiaky
- paradajky
- bazalka
- olej
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Žobrácke karé
Karé nakrájame na plátky, vyklepeme osolíme a okoreníme. Jednu stranu obalíme v hladkej múke. Mäso opečieme na oleji, najskôr stranou obalenou v múke. Poukladáme na plech hore pomúčenou stranou a potrieme horčicou. Ďalej na mäso nastrúhame kyslú uhorku, poukladáme nakrájanú kapiu a všetko posypeme nastrúhaným tvrdým syrom. Podlejeme výpekom a pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia približne 30 minút. Zemiaky nakrájame na štvrtinky, osolíme, posypeme rozmarínom a pečieme v rúre. Mäso servírujeme spolu so zemiakmi a môžeme dozdobiť paradajkami a bazalkou.
Šéfkuchár: Dominika Richterová | Recept z epizódy: 19. 11. 2017
Ingrediencie
- 5 plátkov karé bez kosti
- sterilizované uhorky sladko kyslé
- tvrdý údený syr
- 1 kapia
- 1-2 PL horčice
- 2-3 PL hladkej múky
- čierne korenie
- soľ
- rozmarín
- zemiaky
- paradajky
- bazalka
- olej
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame