Ingrediencie
- 1 kg bravčovej krkovičky,
- 3 cibuľa,
- 1 cesnak,
- 500 g zemiakov,
- 2 zelené papriky,
- soľ,
- čierne mleté korenie,
- 150 g prerastenej slaniny
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Živánska
Zapekaciu misu vytrieme slaninou. Cesnak rozotrieme spolu so soľo a touto zmesou natierame plátky mäsa. Do misy dáme plátky mäsa a vrstvíme striedavo plátky cibule, papriky, slaniny, nakrájané zemiaky a všetky vrstvy zopakujeme ešte raz. Pečieme asi 1,5-2 hodiny pri 180 stupňoch. Podávame s feferónkami, kyslou uhorkou a chlebom.
Šéfkuchár: Jozef Šimonovič | Recept z epizódy: 19. 05. 2013
Ingrediencie
- 1 kg bravčovej krkovičky,
- 3 cibuľa,
- 1 cesnak,
- 500 g zemiakov,
- 2 zelené papriky,
- soľ,
- čierne mleté korenie,
- 150 g prerastenej slaniny
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame