Ingrediencie
- 1 kg bravčovej krkovičky
- 1 kg zemiakov
- 2 mrkvy
- 2 petržleny
- 1 menší zeler
- 1 cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- 100 ml olivového oleja
- grilovacie korenie
- čilli
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zapekaná krkovička
Mäso nakrájame na plátky, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Zeleninu očistíme a nakrájame. Hlbší pekáč vymastíme, poukladáme naň nakrájanú zeleninu a mäso, podľa chuti dochutíme čilli, cesnakom a grilovacím korením. Podlejeme olivovým olejom a pečieme prikryté 45-60 minút pri 180 stupňoch Celzia.
Šéfkuchár: Peter Batthyány | Recept z epizódy: 01. 01. 2016
Ingrediencie
- 1 kg bravčovej krkovičky
- 1 kg zemiakov
- 2 mrkvy
- 2 petržleny
- 1 menší zeler
- 1 cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- 100 ml olivového oleja
- grilovacie korenie
- čilli
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame