Ingrediencie
- 300 g bravčovej panenky,
- 2 cibule,
- olej,
- 3 papriky rôznych farieb,
- 3 strúčiky cesnaku,
- muškátový oriešok,
- 2 avokáda,
- sójová omáčka podľa chuti,
- soľ,
- chilli omáčka pikantná,
- chilli omáčka sladká,
- 1-2 feferónky,
- 1 kyslá smotana,
- syr na strúhanie,
- paradajky,
- lokše
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Skarlettkine mäsko
Cibuľu nakrájame a speníme na oleji. Pridáme panenku pokrájanú na drobné rezančeky, zľahka opečieme, potom osolíme, okoreníme a dusíme. Papriku rôznych farieb očistíme, nakrájame a pridáme k mäsu. Keď paprika pustí šťavu, pridáme nastrúhaný muškátový oriešok a pretlačený cesnak.
Avokádo vykôstkujeme, ošúpeme, roztlačíme vidličkou, pridáme sójovú omáčku, cesnak, soľ a vymiešame krém.
Zohriatu lokšu potrieme uduseným mäsom, na to natrieme avokádový krém, trochu kyslej smotany, ktorú dochutíme obidvomi chilli omáčkami, feferónkami a posypeme strúhaným syrom. Naplnenú lokšu zvinieme a podávame s paradajkami alebo inou zeleninovou oblohou.
Šéfkuchár: Bibiana Ondrejková | Recept z epizódy: 09. 09. 2012
Ingrediencie
- 300 g bravčovej panenky,
- 2 cibule,
- olej,
- 3 papriky rôznych farieb,
- 3 strúčiky cesnaku,
- muškátový oriešok,
- 2 avokáda,
- sójová omáčka podľa chuti,
- soľ,
- chilli omáčka pikantná,
- chilli omáčka sladká,
- 1-2 feferónky,
- 1 kyslá smotana,
- syr na strúhanie,
- paradajky,
- lokše
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame