Skarlettkine mäsko - Tajomstvo mojej kuchyne

Skarlettkine mäsko

Maspoma

Cibuľu nakrájame a speníme na oleji. Pridáme panenku pokrájanú na drobné rezančeky, zľahka opečieme, potom osolíme, okoreníme a dusíme. Papriku rôznych farieb očistíme, nakrájame a pridáme k mäsu. Keď paprika pustí šťavu, pridáme nastrúhaný muškátový oriešok a pretlačený cesnak.

Avokádo vykôstkujeme, ošúpeme, roztlačíme vidličkou, pridáme sójovú omáčku, cesnak, soľ a vymiešame krém.
Zohriatu lokšu potrieme uduseným mäsom, na to natrieme avokádový krém, trochu kyslej smotany, ktorú dochutíme obidvomi chilli omáčkami, feferónkami a posypeme strúhaným syrom. Naplnenú lokšu zvinieme a podávame s paradajkami alebo inou zeleninovou oblohou.

Maspoma

Šéfkuchár: Bibiana Ondrejková | Recept z epizódy: 09. 09. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu