Ingrediencie
- 500 g bravčového pliecka,
- soľ,
- mleté čierne korenie,
- 150 g strúhanky,
- 2 vajcia,
- 50 g masla,
- 3 PL oleja,
- 2 PL bravčovej masti,
- 1-2 PL horčice,
- 1 PL kečupu
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Rezne v kuchte
Mäso nakrájame na rezne, vyklepeme, z oboch strán osolíme a okoreníme. Obalíme v strúhanke a v rozšľahanom vajci. V kuchte rozpustíme olej a bravčovú masť, pridáme maslo a na tejto zmesi z oboch strán rezne opečieme. Vyberieme ich, do výpeku pridáme horčicu, kečup, zalejeme vodou, potom vložíme rezne, hrniec uzavrieme a pod tlakom udusíme do mäkka. Hotovú omáčku podľa potreby zredukujeme, na zjemnenie môžeme pridať ešte kúsok masla. Rezne z kuchty podávame s ryžou.
Šéfkuchár: Lucia Jelčová | Recept z epizódy: 10. 03. 2012
Ingrediencie
- 500 g bravčového pliecka,
- soľ,
- mleté čierne korenie,
- 150 g strúhanky,
- 2 vajcia,
- 50 g masla,
- 3 PL oleja,
- 2 PL bravčovej masti,
- 1-2 PL horčice,
- 1 PL kečupu
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame