Restované bravčové mäso so zeleninou, hubami a jasmínovou ryžou - Tajomstvo mojej kuchyne

Restované bravčové mäso so zeleninou, hubami a jasmínovou ryžou

Maspoma

Jasmínovú ryžu SOS varíme 11 minút v dostatočnom množstve osolenej vody, do ktorej pridáme trošku oleja. Očistenú zeleninu umyjeme, nakrájajme na tenké dlhé tyčinky a odložíme. Huby tiež nakrájame a odložíme. Medzitým vo veľkej horúcej panvici  na olivovom oleji opečieme kúsky bravčového mäsa do zlatohneda. Pridáme zeleninu spolu s hubami. Keď bude zelenina napoly uvarená, pridáme cesnak, zázvor a uvarenú ryžu. Dobre opražíme, aby ryža absorbovala všetky chute. Keď bude cesnak a zázvor zlatistý, dochutíme sójovou omáčkou a znova pražíme pri vysokej teplote, až kým sa omáčka úplne nevyparí. Na záver ešte dochutíme zmesou byliniek. Podľa potreby môžeme poliať olivovým olejom a ihneď podávame.

Maspoma

Šéfkuchár: Enrique García | Recept z epizódy: 29. 09. 2020

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu