Prešporská fašírka so zemiakovou kašou v parmezánovej miske - Tajomstvo mojej kuchyne

Prešporská fašírka so zemiakovou kašou v parmezánovej miske

Maspoma

Rožky nakrájame, namočíme v mlieku, potom vyžmýkame a zmiešame s mletým mäsom. Pridáme vajíčka, osolíme, pridáme pretlačený cesnak a všetky koreniny. Zmes dobre premiešame, preložíme do vymastenej a strúhankou vysypanej formy a pečieme pri 200 stupňoch asi hodinu.
Na dobre rozohriatu panvicu nasypeme rovnomerne strúhaný parmezán a necháme ho rozpustiť tak, aby vznikla placka. Teplú placku položíme na prevrátenú sklenú misku, vytvarujeme a necháme stuhnúť. Plníme zemiakovou kašou – zo zemiakov, smotany a masla. Podávame fašírku so zemiakovou  kašou v  parmezánovej miske.

Maspoma

Šéfkuchár: Ján Jackuliak | Recept z epizódy: 17. 05. 2015

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu