Pórkový koláč Vanesa - Tajomstvo mojej kuchyne

Pórkový koláč Vanesa

Maspoma

Slaninku nakrájame na menšie kocky a opečieme na oleji. Pridáme na kolieska nakrájaný pór a krátko podusíme, nakoniec pridáme na kolieska nakrájané zemiaky, ochutíme soľou, korením a postrúhaným muškátovým orieškom. Zmes necháme vychladnúť . Na plech s papierom na pečenie rozprestrieme rozvaľkané lístkové cesto, poprepichujeme ho vidličkou a dáme na 10 minút zapiecť pri cca 180 stupňoch, potom naň vylejeme vychladnutú zmes a polejeme smotanou s vajíčkami. Vrch posypeme strúhaným syrom. Pečieme asi 30-35 minút pri 180 stupňoch.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 30. 11. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu