Plnený chrbát z prasiatka s jarnou zeleninou - Tajomstvo mojej kuchyne

Plnený chrbát z prasiatka s jarnou zeleninou

Maspoma

Chrbát vykostíme , kožu nakrájame, osolíme . K mletému mäsu pridáme smotanu,
vajíčka, bylinky a cesnak a vypracujeme plnku. Zmesou naplníme chrbát a zviažeme
motúzkom. Na pekáč uložíme kosti, na ne dáme mäsovú roládu a pečieme pri 200 stupňoch
cca 30 min. Plnku, ktorá nám zostala, dáme piecť k mäsu, prípadne ňou naplníme vydlabanú
cukinu. Cca 15 min pred dokončením mäso prelievame čiernym pivom . Zeleninu očistíme,
nakrájame a uvaríme v horúcej vode. Potom ju vyberieme a rýchlo schladíme vv studenej
vode aby nestratila farbu. Pred podávaním zeleninu zohrejeme na masle.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 14. 04. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu