Ingrediencie
- 300 g mletého mäsa,
- 4 ks toastového chleba,
- 4 vajcia,
- 150 ml sladkej smotany,
- petržlenová vňať, pažítka,
- mäta,
- 2 strúčiky cesnaku,
- baby cukety,
- mrkva,
- petržlen,
- ružičkový kel,
- fazuľové struky,
- reďkovka,
- žltá repa,
- 500 ml čierneho piva,
- 3 PL masla
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Plnený chrbát z prasiatka s jarnou zeleninou
Chrbát vykostíme , kožu nakrájame, osolíme . K mletému mäsu pridáme smotanu,
vajíčka, bylinky a cesnak a vypracujeme plnku. Zmesou naplníme chrbát a zviažeme
motúzkom. Na pekáč uložíme kosti, na ne dáme mäsovú roládu a pečieme pri 200 stupňoch
cca 30 min. Plnku, ktorá nám zostala, dáme piecť k mäsu, prípadne ňou naplníme vydlabanú
cukinu. Cca 15 min pred dokončením mäso prelievame čiernym pivom . Zeleninu očistíme,
nakrájame a uvaríme v horúcej vode. Potom ju vyberieme a rýchlo schladíme vv studenej
vode aby nestratila farbu. Pred podávaním zeleninu zohrejeme na masle.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 14. 04. 2013
Ingrediencie
- 300 g mletého mäsa,
- 4 ks toastového chleba,
- 4 vajcia,
- 150 ml sladkej smotany,
- petržlenová vňať, pažítka,
- mäta,
- 2 strúčiky cesnaku,
- baby cukety,
- mrkva,
- petržlen,
- ružičkový kel,
- fazuľové struky,
- reďkovka,
- žltá repa,
- 500 ml čierneho piva,
- 3 PL masla
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame