Ingrediencie
- 250 g oškvarkov
- 1 PL dijonskej horčice
- 1 PL plnotučnej horčice
- 1 strúčik cesnaku
- 3 jarné cibuľky
- 2 vajcia natvrdo
- 3 sterilizované uhorky
- soľ a mleté čierne korenie
- +
- čerstvý chlieb alebo bageta
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Oškvarková nátierka
Oškvarky, horčice a cesnak rozmixujeme tyčovým mixérom. Pridáme nakrájanú cibuľku, vajíčka, uhorky, dochutíme soľou, korením a dobre premiešame. Podávame s chlebíkom alebo bagetou.
Šéfkuchár: Katka Brychtová | Recept z epizódy: 06. 02. 2022
Ingrediencie
- 250 g oškvarkov
- 1 PL dijonskej horčice
- 1 PL plnotučnej horčice
- 1 strúčik cesnaku
- 3 jarné cibuľky
- 2 vajcia natvrdo
- 3 sterilizované uhorky
- soľ a mleté čierne korenie
- +
- čerstvý chlieb alebo bageta
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame