Ingrediencie
- 500 g paradajok
- 700 g papriky
- 3 cibule
- 200 g bravčovej masti
- 2 chilli papričky
- 1 kg bravčových rebier
- 2 strúčiky cesnaku
- rasca
- mletá červená paprika
- korenie
- soľ
- 500 g polohrubej múky
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Marikliĺečoha
Bravčové rebrá nasekáme, ochutíme soľou, rascou a cesnakom, dáme do hrnca a na masti upečieme. Paradajky, papriky a cibuľu nakrájame. Na masti najprv upečieme cibuľu, pridáme papriky, chilli papričky, paradajky a podusíme. Posolíme a dochutíme mletou červenou paprikou. Z múky, vody a soli urobíme husté cesto, z ktorého vyformujeme placky a tieto nasucho opečieme na panvici. Lečo podávame s pečenými rebierkami a plackami.
Šéfkuchár: Adriana Dráfiová | Recept z epizódy: 25. 10. 2015
Ingrediencie
- 500 g paradajok
- 700 g papriky
- 3 cibule
- 200 g bravčovej masti
- 2 chilli papričky
- 1 kg bravčových rebier
- 2 strúčiky cesnaku
- rasca
- mletá červená paprika
- korenie
- soľ
- 500 g polohrubej múky
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame