Ingrediencie
- 1 bravčový jazyk
- 1 malé koleno
- ½ kg bravčového bôčiku
- ½ kg bravčového pliecka
- 2-3 bravčové kože
- 1 hlavička cesnaku
- mleté čierne korenie
- drvená rasca
- mletá štipľavá paprika
- majorán
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Lahôdková tlačenka
Postup: Mäso varíme vo vode, kým sa neoddeľuje od kostí (minimálne 2 hodiny). Potom ho nakrájame na menšie kúsky. Spolu s mäsom uvaríme aj jazyk a kože. Jazyk očistíme a kože pomelieme. Pridáme pretlačený cesnak, všetky koreniny a premiešame. Podľa potreby pridávame ovar z mäsa a plníme do igelitového vrecka. Necháme stuhnúť na chladnom mieste.
Šéfkuchár: Anna Barošová | Recept z epizódy: 22. 01. 2017
Ingrediencie
- 1 bravčový jazyk
- 1 malé koleno
- ½ kg bravčového bôčiku
- ½ kg bravčového pliecka
- 2-3 bravčové kože
- 1 hlavička cesnaku
- mleté čierne korenie
- drvená rasca
- mletá štipľavá paprika
- majorán
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame