Ingrediencie
- 6 plátkov bravčovej krkovičky
- 8 väčších plátkov prerastenej slaninky
- 2 cibule
- 3 strúčiky cesnaku
- 1 feferónka
- 12 plátkov tvrdého syra
- 1 – 2 fľaše leča
- korenie
- soľ
- bylinky (oregano, tymián)
- čili
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Krkovičkový koláč
Do vyššieho pekáčika na dno rozložíme prerastenú nakrájanú slaninku, na ktorú poukladáme plátky bravčovej krkovičky. Osolíme, pokoreníme a pridáme čili . Ďalej ukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, cesnak, feferónku a bylinky. Na každý kus krkovičky položíme dva plátky syra a celý koláč zalejeme lečom. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 1 hodinu najskôr zakryté alobalom, potom odokryjeme a pečieme ešte 15 minút , aby sa nám koláč zapiekol.
Šéfkuchár: Eleonóra Vlasáková | Recept z epizódy: 13. 06. 2016
Ingrediencie
- 6 plátkov bravčovej krkovičky
- 8 väčších plátkov prerastenej slaninky
- 2 cibule
- 3 strúčiky cesnaku
- 1 feferónka
- 12 plátkov tvrdého syra
- 1 – 2 fľaše leča
- korenie
- soľ
- bylinky (oregano, tymián)
- čili
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame