Ingrediencie
- 2,5 kg bravčového mäsa (2/3 bôčika + 1/3 pliecka),
- 125 g koreniacej zmesi Mäspoma – Čabajka,
- 8 strúčikov cesnaku,
- bravčové črevá
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Klobása „Čabajka“
Črevá poriadne premyjeme. Mäso umyjeme, premiešame, ochutíme zmesou Čabajka, pridáme cesnak a soľ , pomelieme. Pomleté mäso už nemiešame, plníme do čriev. Hotové klobásy uvaríme. Podávame s chlebom a prílohami podľa chuti.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 17. 11. 2013
Ingrediencie
- 2,5 kg bravčového mäsa (2/3 bôčika + 1/3 pliecka),
- 125 g koreniacej zmesi Mäspoma – Čabajka,
- 8 strúčikov cesnaku,
- bravčové črevá
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame