Ingrediencie
- na cesto:
- 500 g hladkej múky,
- 1 droždie,
- 200 ml vlažného mlieka,
- soľ,
- 1 KL cukru,
- 1 PL olivového oleja,
- na plnku:
- 1 menšia hlávka kapusty,
- 500 g mletého bravčového mäsa,
- 2 strúčiky cesnaku,
- 1 cibuľa,
- ½ šálky vývaru,
- mletá rasca,
- soľ,
- 125 ml kyslej smotany,
- 200 g Eidamu,
- 100 g masla
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kapustovo – mäsový koláč
Z droždia, vlažného mlieka a cukru urobíme kvások, ktorý pridáme k ostatným surovinám a vypracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť a potom ho rozvaľkáme na vymastený plech.
Cibuľu a cesnak nakrájame a orestujeme na masle. Pridáme pomleté mäso, pokrájanú kapustu, zalejeme vývarom a dusíme. Osolíme, okoreníme rascou a nakoniec pridáme smotanu.
Hotovú zmes dáme na cesto a posypeme strúhaným syrom. Pečieme pri 200 stupňoch asi 20 min.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 24. 11. 2012
Ingrediencie
- na cesto:
- 500 g hladkej múky,
- 1 droždie,
- 200 ml vlažného mlieka,
- soľ,
- 1 KL cukru,
- 1 PL olivového oleja,
- na plnku:
- 1 menšia hlávka kapusty,
- 500 g mletého bravčového mäsa,
- 2 strúčiky cesnaku,
- 1 cibuľa,
- ½ šálky vývaru,
- mletá rasca,
- soľ,
- 125 ml kyslej smotany,
- 200 g Eidamu,
- 100 g masla
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame