Ingrediencie
- 1 bravčové koleno horné,
- 2 bravčové paprčky,
- 1 veľkú cibuľu,
- 5 strúčikov cesnaku,
- bobkový list,
- 10 ks celého čierneho korenia,
- 1 väčšiu mrkvu,
- soľ,
- 2 vajcia natvrdo
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kamilina huspenina
Do väčšieho hrnca dáme asi 3 l vody, pridáme paprčky, koleno, cibuľu, cesnak, bobkový list, mrkvu, korenie a soľ. Varíme asi 5-6 hodín na miernom ohni. Mrkvu vyberieme hneď ako zmäkne. Necháme vychladnúť. Z kostí oberieme mäso. Formu na srnčí chrbát
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 23. 01. 2011
Ingrediencie
- 1 bravčové koleno horné,
- 2 bravčové paprčky,
- 1 veľkú cibuľu,
- 5 strúčikov cesnaku,
- bobkový list,
- 10 ks celého čierneho korenia,
- 1 väčšiu mrkvu,
- soľ,
- 2 vajcia natvrdo
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame