Ingrediencie
- 250 g údeného mäsa,
- 250 g údeného jazyka,
- 250 g vareného hovädzieho mäsa,
- 5 surových vajec,
- 5 vajec natvrdo,
- sendvič,
- 500 ml mlieka,
- 100 ml vývaru z údeného mäsa,
- petržlenová vňať,
- muškátový orech,
- soľ,
- čierne korenie,
- 100 g masla,
- medvedí cesnak,
- mladý špenát,
- šalvia
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Jarná veľkonočná plnka
Sendvič nakrájame na kocky, opečieme na masle, potom zalejeme mliekom , pridáme žĺtky , osolíme , okoreníme a pridáme nastrúhaný muškátový orech. Mäso nakrájame na drobné kocky a primiešame. Podľa potreby pridáme vývar a sneh z bielkov. Nakoniec pridáme bylinky a špenát udusený na masle. Polovicu zmesi dáme do formy, uložíme na ňu vajcia uvarené natvrdo a dáme druhú polovicu. Vrch pokvapkáme maslom a pečieme cca 40 min na 180 stupňoch.
Šéfkuchár: Ivan Vodochodský | Recept z epizódy: 31. 03. 2013
Ingrediencie
- 250 g údeného mäsa,
- 250 g údeného jazyka,
- 250 g vareného hovädzieho mäsa,
- 5 surových vajec,
- 5 vajec natvrdo,
- sendvič,
- 500 ml mlieka,
- 100 ml vývaru z údeného mäsa,
- petržlenová vňať,
- muškátový orech,
- soľ,
- čierne korenie,
- 100 g masla,
- medvedí cesnak,
- mladý špenát,
- šalvia
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame