Ingrediencie
- 200 g bravčovej panenky,
- 1 červená paprika,
- 1 jablko,
- 100 g kyslých uhoriek,
- 2 kolieska údenej klobásky,
- 6 plátkov želatíny,
- 300 ml vývaru,
- 100 ml šampanského
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Huspenina z bravčovej panenky
Papriku ošúpeme a spolu s jablkami a kyslými uhorkami nakrájame nadrobno. Zeleninu dáme variť do vývaru, do ktorého sme pridali kolieska klobásky a šampanské. Mäso tiež nadrobno nasekáme a veľmi krátko povaríme vo vývare, tak aby zostalo v strede ružové. Plátkovú želatínu rozpustíme v studenej vode, keď zmäkne, vyžmýkame ju a dáme do vývaru. Zmes vložíme do formičiek a v chladničke necháme stuhnúť.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 30. 12. 2012
Ingrediencie
- 200 g bravčovej panenky,
- 1 červená paprika,
- 1 jablko,
- 100 g kyslých uhoriek,
- 2 kolieska údenej klobásky,
- 6 plátkov želatíny,
- 300 ml vývaru,
- 100 ml šampanského
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame