Ingrediencie
- 750 g bravčovej krkovičky
- 500 g hovädzej sviečkovej
- zaúdená gril klobása
- slaninka
- 2 cibule
- 4 – 5 paradajok
- 2 papriky
- 2 kukurice
- 1 PL masla
- na marinádu:
- 1 PL horčice
- 1 PL medu
- 1 PL kečupu
- 2 PL sójovej omáčky
- 100 ml oleja
- grilovacie korenie
- čerstvé bylinky (šalvia, petržlen, pažítka, rozmarín, ligurček)
- 1 KL citrónovej kôry
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Grilované špízy
Suroviny na marinádu zmiešame a pridáme bylinky. Mäso narežeme, naklepeme a zalejeme marinádou. Necháme marinovať minimálne 2 hodiny, najlepšie cez noc. Marinované mäso napichávame striedavo s plátkami klobásy, paradajky, cibule, papriky a slaninky na grilovacie paličky a pečieme na grile do mäkka. Podávame s grilovanou kukuricou potretou maslom.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 13. 06. 2016
Ingrediencie
- 750 g bravčovej krkovičky
- 500 g hovädzej sviečkovej
- zaúdená gril klobása
- slaninka
- 2 cibule
- 4 – 5 paradajok
- 2 papriky
- 2 kukurice
- 1 PL masla
- na marinádu:
- 1 PL horčice
- 1 PL medu
- 1 PL kečupu
- 2 PL sójovej omáčky
- 100 ml oleja
- grilovacie korenie
- čerstvé bylinky (šalvia, petržlen, pažítka, rozmarín, ligurček)
- 1 KL citrónovej kôry
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame