Ingrediencie
- 10 kg bravčového mäsa,
- (bôčik + pliecko v pomere 50:50 alebo ak je bôčik mastný 30:70),
- 8-10 ČL pálivej papriky,
- 150 g sladkej papriky,
- 100 g cesnaku,
- 200 g soli,
- 2-3 ČL celej rasce,
- 2-3 ČL čierneho mletého korenia
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Gazdovská klobása
Mäso nakrájame na väčšie kúsky, okoreníme zmesou, pretlačíme do nej cesnak, osolíme a dôkladne premiešame. Takto pripravenú zmes zomelieme a plníme do čriev. Klobásu vyúdime.
Šéfkuchár: Jozef Čilík | Recept z epizódy: 11. 11. 2012
Ingrediencie
- 10 kg bravčového mäsa,
- (bôčik + pliecko v pomere 50:50 alebo ak je bôčik mastný 30:70),
- 8-10 ČL pálivej papriky,
- 150 g sladkej papriky,
- 100 g cesnaku,
- 200 g soli,
- 2-3 ČL celej rasce,
- 2-3 ČL čierneho mletého korenia
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame