Ingrediencie
- 10 kg bravčového mäsa,
- (bôčik + pliecko v pomere 50:50 alebo ak je bôčik mastný 30:70),
- 200 g koreniny Chorizo,
- 100 g cesnaku,
- črevá
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Chorizo klobása
Mäso nakrájame na väčšie kúsky, okoreníme zmesou, pretlačíme do nej cesnak a dôkladne premiešame. Zmes už nesolíme ! Takto pripravenú zmes zomelieme a plníme do čriev. Klobásu vyúdime.
Šéfkuchár: Ján Kolesár | Recept z epizódy: 11. 11. 2012
Ingrediencie
- 10 kg bravčového mäsa,
- (bôčik + pliecko v pomere 50:50 alebo ak je bôčik mastný 30:70),
- 200 g koreniny Chorizo,
- 100 g cesnaku,
- črevá
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame