Ingrediencie
- 300 g bravčovej panenky,
- soľ, čierne korene, Dobrota,
- 4 PL oleja,
- 2 jablká,
- 5-6 sliviek,
- 1 pomaranč,
- 100 ml červeného vína,
- 50 g masla,
- 2 PL cukru
- príloha: ryža
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Bravčová panenka s ovocnou omáčkou
Jablká a slivky nakrájame. Z masla a cukru urobíme karamel, pridáme k nemu ovocie a krátko podusíme. Pridáme červené víno, šťavu z pomaranča, postrúhanú pomarančovú kôru a redukujeme. Panenku nakrájame na medailóniky, osolíme, okoreníme, dochutíme Dobrotou a z oboch strán prudko opečieme na oleji. Podávame panenku preliatu ovocnou omáčkou s uvarenou ryžou.
Šéfkuchár: Silvia Šarköziová | Recept z epizódy: 30. 03. 2014
Ingrediencie
- 300 g bravčovej panenky,
- soľ, čierne korene, Dobrota,
- 4 PL oleja,
- 2 jablká,
- 5-6 sliviek,
- 1 pomaranč,
- 100 ml červeného vína,
- 50 g masla,
- 2 PL cukru
- príloha: ryža
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame