Bravčová panenka na mede so zemiakovo hráškovým pyré - Tajomstvo mojej kuchyne

Bravčová panenka na mede so zemiakovo hráškovým pyré

Maspoma

Panenku nakrájame na plátky a vložíme do marinády, ktorú pripravíme zmiešaním ajvaru, horčice, medu, soli a čierneho korenia. Vyberieme a sprudka opečieme na oleji. Vo výpeku orestujeme cibuľku a opäť vložíme opečenú panenku. Pridáme červené víno, prikryjeme a chvíľku podusíme.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Na pyré uvaríme zemiaky, roztlačíme ich s maslom, pridáme smotanu podľa potreby a nakoniec uvarený hrášok. Na záver všetko rozmixujeme.

Maspoma

Šéfkuchár: Alexander Reiner | Recept z epizódy: 27. 01. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu